Go Back   DEScipe.net > MMOFPS's > CrossFire


How to change Crossfire resolution to 1366 x 768 (16:9 ratio)

This is a discussion on How to change Crossfire resolution to 1366 x 768 (16:9 ratio) within the CrossFire forum part of the MMOFPS's category; anyone here knows to "fit" the game on a wide screen, without those black areas on both sides? i am ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools

 
Old 10-10-2011, 07:06   #1
Punk
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Exclamation How to change Crossfire resolution to 1366 x 768 (16:9 ratio)



anyone here knows to "fit" the game on a wide screen, without those black areas on both sides?

i am using a 15.6" laptop running on win7 and 1gb radeon video card. when changing through the in-game settings i got this:

obviously my screen is WIDE (16:9) but still i cannot shift into this mode.

i wanted to have a "landscaped" in-game resolution 1366x768 pixels and 16:9 ratio. any other way like editing .cgf values?

grayback is offline   Reply With Quote

 
Old 10-11-2011, 04:29   #2
Unborn Baby
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
try adjusting the resolution of your laptop..
ulupzs1002 is offline   Reply With Quote

 
Old 10-11-2011, 05:15   #3
Punk
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
i tried to match it. from the recommended 1366x768 scaling down to crossfire's resolution on its pulldown menu in-game. but to no avail. still i have this black area on both sides.
grayback is offline   Reply With Quote

 
Old 10-11-2011, 05:23   #4
Lord of Hacks
 
SkinnLaw's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: the Netherlands
Posts: 1,302
Thanks: 94
Thanked 383 Times in 121 Posts
Like the error says, your monitor doesn't support it. So you have 2 options available:
1.Buy new monitor.
2.Link your laptop with your TV screen.
SkinnLaw is offline   Reply With Quote

 
Old 10-11-2011, 05:43   #5
Little Baby
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Anu kaya yun?
petpets11 is offline   Reply With Quote

 
Old 10-12-2011, 06:42   #6
Punk
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Quote:
Like the error says, your monitor doesn't support it. So you have 2 options available:
1.Buy new monitor.
2.Link your laptop with your TV screen.
these maybe the "last" resort. oh btw, its not "my monitor" doesnt support it. it is "the game" doesnt support the game. because i can play a lot of games on wide screen settings.





anyone here knows where to edit "cfg" file for crossfire where i can find resolution values like i did with "old" games that doesnt support wide screen but i managed to?
grayback is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change You IP!!! God_Is_Hacker DEScipe Programmers 2 07-04-2009 13:41
Post your New Years Resolution Here! Blezerker Chit-Chat 14 01-21-2009 15:14
ip change zhangweizheng3 WoW General 1 01-30-2008 18:13
How can i change my IP bandit1829 WoW General 3 01-16-2008 14:13
How To Change Your Name In WoW trs WoW Cheats / WoW Exploits 12 12-08-2007 08:17


All times are GMT. The time now is 05:33.


vBulletin style developed by Transverse Styles

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.